Spelen in Bed


We-Vibe introduceert een nieuwe vibrator: De We-Vibe Sync

We-Vibe introduceert een nieuwe vibrator: De We-Vibe Sync

Nieuw vrijdag 21 october 2016

Een nieuwe We-Vibe: De We-Vibe Sync

De opvolger van de We-Vibe 4 Plus is daar, de We-Vibe Sync. Dus geen We-Vibe 5, maar een nieuwe naam, maar wel qua techniek voortbordurend op het succes van de eerdere modellen. De nieuwe look heeft een frisse insteek (wel met de traditionele kleuren Paars en Aqua) en er zijn weer wat verbeteringen ten opzichte van de eerdere modellen.

Wat zijn de verschillen met de vorige We-Vibe modellen?

Flexibiliteit

De Wevibe Sync is nog flexibeler dan zijn voorgangers en is makkelijk verstelbaar. Hierdoor sluit hij beter aan op het lichaam waardoor je de vibraties precies daar voelt waar je ze wilt hebben. Het is bovendien een stille vibrator. De Wevibe Sync draag je tijdens het vrijen en geeft dubbele stimulatie aan de G-spot en clitoris. Ook de partner kan de vibraties voelen.

Ritmestand (Beat mode)

Kies in het regelen menu de Ritmestand. Selecteer kies een nummer of microfoon. Met kies een nummer krijg je toegang tot je muziek-bibliotheek. Met de microfoon zal de app je stem oppakken of omgevingsgeluid.

Pas de frequesnties aan waarop je Sync trilt door gebruik te maken van de geluidsfilters: Bass, Midrange or Treble. Gebruik de + of - knopom de inensiteit in te stellen.

Aanraakstand (Touch mode)

Kies in het regelen menu de Aanraakstand. Swipe met één vinger over het scherm om de vibrator op de clitorus te bedienen. En swipe met twee vingers om beide vibrators te bedienen. Gebruik de + of - knopom de inensiteit in te stellen voor elke Swipe snelheid. Het scherm wordt donkerder wanneer de intensiteit wordt verhoogd en het scherm wordt lichter als de intensiteit wordt verlicht.

We-Vibe Sync: vibrator met afstandsbediening

Met de Nova We-Vibe Sync afstandsbediening kan je vibratiestanden en de intensiteit aanpassen wanneer je maar wilt. Beide partners kunnen de afstandsbediening gebruiken en hij werkt tot op 3 meter afstand. Maar ook op grotere afstanden kan je de vibrator bedienen. Met de gratis We-Connect™-app kan je overal vandaan spelen en regelen. Vibreer op muziek met de Beat-stand of gebruik de Touch-stand voor real-time controle met je vingertoppen.

Waarom We-Vibe Sync vibrator kopen

- 10 standen

- Krachtige vibraties

- Fluisterzacht

- 100% waterproof

- Volledig opgeladen in 2 uur: het snelste oplaadsysteem zodat je je nog sneller heerlijk zult voelen.

- Gebruiksduur tot 90 minuten

- USB-oplaadbaar

- Discrete opbergetui voor opbergen, laden en onderweg

- Afstandsbediening

- Alleen glijmiddelen op waterbasis gebruiken

- Lichaamsveilige siliconen.

- Vrij van ftalaten en BPA en vervaardigd zonder latex

- CO2-neutrale vervaardiging

- 2 jaar garantie

- USB-oplaadbaar

- Lithium-ion-batterij

Kijk voor meer info op de productpagina's van de We-Vibe Sync Paars en We-Vibe Sync Aqua.  Ga je de Wevibe Sync kopen, check dan altijd voor de scherpste prijs onze prijsvergelijking.