Spelen in Bed


Fun Factory Duke Zwart

Lijn : deluxeVIBES

Materialen : Silicone

Lengte : 16 cm

Diameter : 3 cm

 

De Duke is een anale vibrator voor hem. Dankzij de slimme vorm die aangepast is aan de anatomie van de man, zorgt de Duke voor een stimulatie van zowel prostaat als perineum. Dit zorgt voor een intense beleving van het anale genot. Masturbeer jezelf in combinatie met de Duke en je zal een orgasme ervaren zoals nooit voorheen.

Sextoy met vibratie Drie vibratiestanden en drie programma’s geven je de mogelijkheid om snelheid en intensiteit van de vibratie te variëren. Zo kan je rustig opbouwen, maar ook directe hevige stimulatie is een optie. Opladen doe je met de FUN Magnetic Plug Let op: deze plug is niet inbegrepen!

Zwarte vibrator Met een lengte van 16,5 centimeter, een diameter van 3,75 centimeter en een zwarte kleur is de Duke een zeer mannelijke sextoy voor liefhebbers van anale stimulatie. De bediening van de sextoy is makkelijk zodat jij je enkel op je orgasme hoeft te focussen.

Voor dit artikel is een FunFactory Click 'n Charge oplaadkabel vereist. Deze wordt door FunFactory niet standaard meegeleverd en dient dus apart besteld te worden. Heeft u een dergelijke kabel, dan kunt u deze voor elk FunFactory Click 'n Charge artikel gebruiken.

 
 

Klopt een prijs niet? Tip ons (kan anoniem ;)!