Spelen in Bed


Epi 24 (Womanizer) Womanizer W100 Roze

Lijn : Womanizer

Materialen : Siliconen, ABS

Lengte : 16 cm

Diameter : -

 

De Womanizer is een van de meest besproken en bewierookte seksspeeltjes van de laatste jaren. De unieke stimulatie door middel van luchtdruk raakt de juiste snaar bij veel vrouwen.

Womanizer claimt dat uit een eigen onderzoek dat 73% van de vrouwen meerdere orgasmes achter kregen en 63% noemde het een volledig nieuwe seksuele ervaring. Uiteindelijk gaf 98% van de vrouwen aan een Womanizer te willen bezitten.

Wat voor speeltje is de Womanizer dan precies?

De Womanizer Clitoris Stimulator van Womanizer is een revolutionair speeltje voor vrouwen met de belofte tot een intens en heerlijk orgasme. De Womanizer maakt gebruik van een unieke technologie waarbij de clitoris gestimuleerd wordt zonder dat deze wordt aangeraakt. Zo wordt voorkomen dat de clitoris over-gestimuleerd raakt en u toch kunt genieten van meerdere orgasmes achter elkaar.

Een ander soort orgasme

Veel vrouwen ervaren met de Womanizer een compleet nieuw soort clitoraal orgasme. Dit komt doordat de Womanizer geen vibrator is, maar gebruik maakt van een vacuüm technologie waarbij de clitoris gestimuleerd wordt door zuigkracht in combinatie met trillingen. Hiermee is de Womanizer de meest veelbelovende clitoris stimulator die er bestaat dankzij de Pleasure Air Technology. De Womenizer heeft 5 verschillende intensiteit levels welke u gemakkelijk met de knop kunt controleren. De twee bijgeleverde kapjes, in twee maten zodat hij altijd goed past, van de Womanizer zijn geproduceerd van medicinale bodysafe silicone en is afneembaar waardoor u hem gemakkelijk kunt reinigen.

Zo op papier klinkt de techniek prachtig maar vraag mij af hoeveel op basis hiervan direct een Womanizer bestellen. De Womanizer is een product dat je ervaren moet hebben. Via Google zijn de Womanizer reviews eenvoudig te vinden waarin mensen hun ervaring met de Womanizer delen. Want de Womanizer ervaren is de Womanizer kopen.

Wij delen graag alvast een Womanizer review uit de Viva.

...maar Meine Güte ! Ik weet niet wát dit was, maar het was een orgasme dat anders is dan andere...

Quote uit de Womanizer review (volledige review vind je hier in PDF

De Womanizer W100 Clitoris Stimulator:

• Brengt u tot een clitoraal orgasme zonder deze aan te raken dankzij de Pleasure Air Technology

• Heeft 2 afneembare bodysafe siliconen stimulatie kapjes in 2 verschillende maten

• Triggert meerdere orgasmes

• Heeft 5 verschillende intensiteit levels van heel zacht oplopend tot sterk

• Materiaal: ABS (phthalaten vrij) & Hypo-allergeen Silicone

• Wordt geleverd met een Womanizer opberg etui, en XL kapje, een USB oplader en kabel plus een handleiding.

De Womanizer W100 kent ook een luxe variant met Swarovski christallen. Van de Womanizer is ook een sterkere variant, W500 Pro en inmiddels ook een waterdichte opvolger, W40 Pro.

 
 

Klopt een prijs niet? Tip ons (kan anoniem ;)!