Spelen in Bed


Merk : We-Vibe

We-Vibe We-Vibe Passionate Play Collection Turquoise

Materialen : Silicone

Lengte : 9 cm

Diameter : 2 cm

 

De Passionate Play Collection bestaat uit de Limited Ediotion We-Vibe 4 Plus Aqua (zoals de turquoise We-Vibe 3, maar dan iets frisser) en de Tango By We-Vibe.

Gebruik de We-Vibe 4 Plus samen tijdens een vrijpartij met de draadloze afstandbediening of op afstand met de gratis We-Connect App. Wanneer je de We-Vibe 4 Plus samen gebruikt stimuleert hij haar clitoris en G-spot tegelijkertijd. En hij  geniet van haar intense samentrekkingen en subtiele vibraties van de We-Vibe 4 Plus. De We-Connect App geeft je de mogelijkheid om de vibrator op afstand te besturen via je smartphone (iPhone & Android). Je kunt gebruik maken van de 10 verschillende vibratiepatronen of ontwerpt zelf een uitdagend patroon.

De Tango By We-Vibe is een krachtige waterproof vibrator met prachtig parelmoer uiterlijk. Tango geeft diepe vibraties af, maar is ook fluisterstil voor discreet gebruik. Je kunt met slechts één druk op de knop genieten van 8 verschillende vibratie patronen. Wanneer Tango bijna leeg is geeft hij dit handig aan via de low-power-alert indicator. Laad hem daarna weer op met de USB-oplader. In 90 minuten is hij weer goed voor 2 uur lang plezier.

De We-Vibe Plus 4 Aqua en Tango zijn beiden geproduceerd van hoogwaardige silicone en zijn daarom bodysafe, eco-vriendelijk en voelen super zacht aan op de huid. In het Passionate Play Collection pakket vindt je ook een silky sash welke te gebruiken is als handboeien of sexy blinddoek. Daarnaast worden beide vibrators met eigen USB-opladers geleverd, ontvang je een handige handleiding en krijg je een jaar garantie (mits correct gebruikt).

Inhoud Passionate Play Collection:

  • Limited Edition We-Vibe 4 Plus in de kleur Aqua
  • Draadloze afstandbediening
  • Tango Vibrator By We-Vibe
  • Een Silky Sash
  • 2 USB-Opladers
  • Een opbergzakje
  • Handleiding

We Vibe 4 Plus Kenmerken

Lengte: 74.8 mm

Hoogte: 41.7 mm

Breedte: 31.4 mm

Materiaal: Silicone

Bodysafe: Ja

Vibraties: 10 + custom made vibraties

Power: USB-oplaadbaar

Controlle: We-Connect App + Draadloze afstandbediening

Waterproof: Ja

Tango By We-Vibe Kenmerken

Lengte: 90 mm

Breedte: 20 mm

Materiaal: Silicone

Bodysafe: Ja

Vibraties: 8

Power: USB-oplaadbaar

Controle: One Button Control

Waterproof: Ja

SAMEN SPELEN - ZELFS WANNEER JE NIET SAMEN BENT

Haal er meer uit met de app.

Controle: Meer op afstand bedienbare functies en 5 bonusstanden. Volledig onafhankelijk motor bediening - sliders passen de intensiteit van het interne en externe genot aan. 5 bonus standen die gebruik maken van de 2 onafhankelijk gestuurde motoren.

Creeër: Maak aangepaste vibratie patronen. Kies vibe, duur en intensiteit en maak een afspeellijst. Geef een naam, sla op en speel je eigen vibe.

Verbind: Samen spelen - zelfs wanneer je niet samen bent. Aan de overkant van de kamer of op een ander continent. Stuur een verbindingsbericht via tekst of e-mail. Krijg een eigen, veilige verbindingskoppeling om te verbinden.

We-Connect app:

• GRATIS via de App Store of Google Play voor Android

• Een veilige eigen verbinding tussen smartphones; inschrijven niet nodig

• Werkt met Bluetooth 4.0-ready apparaten (check hier of jouw telefoon ready is!)

    - iPhone 4S/iOS 7 of langer    

    - Android OS 4.3 of nieuwer

 
 

Klopt een prijs niet? Tip ons (kan anoniem ;)!