Spelen in Bed


Erodirect.nl

Met ruim 150.000 klanten zijn wij in de loop van tijd uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de erotiek en entertainmentbranche. Wij zijn één van de grootste en voordeligste online sexshops van Nederland en België en bieden een zeer ruim assortiment van bijna 7.000 verschillende producten waarbij we direct uit eigen voorraad leveren.

Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar de beste producten, de scherpste prijzen en de beste service voor u. Heeft u zelf tips of suggesties met betrekking tot onze dienstverlening, het assortiment of iets anders? Laat het onze medewerkers van de klantenservice dan weten via e-mail zodat we u optimaal kunnen voorzien in de wensen en behoeften, nu en in de toekomst.

Alle prijzen in onze online sexwinkel zijn inclusief BTW.

Meer weten? Neem dan even contact op via e-mail voor de mogelijkheden. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

EroDirect.nl is onderdeel van Mindset E-commerce Platform (MECP). MECP is een Nederlands bedrijf dat jarenlange ervaring heeft met het exploiteren van webshops in de erotiekmarkt en is aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk, dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels.

 

LAATST GE√úPDATET OP 2014-07-20 09:35:31

Adres: Het Juk 4
6846 JJ   Arnhem
Nederland

Telefoon:

E-mail: info@erodirect.nl

Website: erodirectnl

Betaalmethodes: iDeal, Creditcard, Mister Cash

Bezorgmethodes: Pakketpost, Belgie

Certificaten: Webshop Keurmerk