Spelen in Bed


Nieuw seksspeeltje via Crowdfunding (Kickstarter)

Nieuw seksspeeltje via Crowdfunding (Kickstarter)

Nieuws dinsdag 8 november 2016

Een seksspeeltje lanceren via Crowdfunding, leuk. Uniek zoals sommige media beweren? Nee, zeker niet. Onze Hollandse Trots Kiiroo startte ooit met een crowdfunding campagne. En ook de makers van Lovesense deden het.

Het bedrijf Dame wil graag een nieuwe vibrator, met de naam Fin, introduceren. Eentje die via de vingers wordt bediend. De eerste stap lijkt erg succesvol, want ze hebben al veel meer geld opgehaald via Kickstarter dan dat ze als doel hadden gesteld.

Eva en Janet zijn de oprichters van Dame, een bedrijfje dat zich focust op seksspeeltjes die vrouwen extra moeten stimuleren tijdens een vrijpartij of daarbuiten. Zelf hadden ze ondervonden dat er wel heel wat op de markt was, maar weinig dat op een manier met weinig gedoe zich focust op het genot van de vrouw en dat makkelijk geïntegreerd kan worden als je als koppel vrijt. Hun eerste telg was vibrator Eva en nu willen ze graag Fin lanceren.

Fin is een vribrator die je tussen twee vingers moet houden en waar je op die manier de clitoris extra mee kan stimuleren. Volgens Eva en Janet dient het dan ook als een soort "langer maken van het lichaam", zij het wel eentje met drie verschillende snelheden en met een riempje dat je kunt gebruiken indien je meer steun wilt. Omdat ze maar een klein bedrijf zijn, zochten ze hun toevlucht tot crowdfundingplatform Kickstarter om de vibrator te kunnen produceren. 

Dat je als je het project steunt als een van de eersten de vibrator in de bus mag verwachten, speelt ongetwijfeld mee in het succes van hun campagne.