Spelen in Bed


Tip voor de feestdagen! Interactieve erotische boeken!

Tip voor de feestdagen! Interactieve erotische boeken!

Opmerkelijk vrijdag 11 november 2016

Connectivity en seksspeeltjes zijn inmiddels niet meer weg te denken in het aanbod seksspeeltjes. Er zijn talloze mogelijkheden, bedienen via Bluetooth (ook door een ander), via Internet (sexting), vibreert mee op je muziek, een interactieve vibrator die reageert op wat er in een video gebeurd of via een webcam  en zelfs ook met Virtual Reality. De mogelijkheden voor interactieve sextoys zijn groot. Het klinkt soms als iets futuristisch, maar deze interactieve seksspeeltjes zijn gewoon al te koop.

Merken die hier heel actief mee zijn, zijn o.a. We-Vibe en Kiiroo

En net als je denkt dat alles wel zo'n beetje uitgevonden is, dan komt er iets nieuws voorbij. Vibease komt nu met een vibrator die interactief is audiobooks! Een briljante uitvinding (zeker nu Vijftig Tinten Donkerder eraan komt)

Inmiddels kun je kiezen uit ruim 500 erotische audiobooks.

Naast audiobooks werkt hij ook op het ritme van muziek en bieden se sexting app en videocall app de mogelijkheid om ook op afstand met je partner te spelen.

De Vibease is een stimulator die ook gedragen kan worden in je ondergoed (wearable) en de Esthesia is een Tarzan vibrator voor dubbele stimulatie.