Spelen in Bed


MerciToys Fairy Turbo

Materialen : ABS Plastic, Elastomeer

Lengte : 26 cm

Diameter : 4 cm

 

Sinds 2007 is de Fairy vibrator al een bijzonder goed alternatief voor de Hitchai Magic Wand en ook voor de Europe Magic Wand. De Fairy Turbo is het allernieuwste model en is in 2014 geïntroduceerd. De Turbo bevat een aantal goede verbeteringen t.o.v. de standaard Fairy.

  • Het snoer is een stuk langer, 2,5 meter (1,85 op de standaard Fairy);
  • De unieke ingebouwde koelventilatie zorgt dat deze vibrator nog langer kunt gebruiken (de standaard Fairy's kun je normaal max. 20 a 30 min. gebruiken ivm oververhitting van de krachtige motor);
  • Hij is ook nog een stuk lichter geworden;
  • De motor is bijzonder krachtig met 12.500 rpm (standaard Fairy 8000 rpm).

De vibratiekracht is geheel traploos te regelen zodat je heel nauwkeurig de juiste vibratie kun instellen, precies zoals jij het lekker vindt.

De motor van deze vibrator is zo krachtig, dat je hem ook gewoon als massageapparaat kunt gebruiken. De trilling zijn intens en dringen diep tot in de spieren door.

De Fairy Turbo wordt geleverd met een roze opbergzakje.

Liever een krachtige vibrator zonder snoer? Kijk dan eens naar de --link url="http://speleninbed.nl/prijs-vergelijken/vibrators/stimulator/mercitoys-fairy-charge--Fairy Charge

Twijfel je nog over de aanschaf van de Fairy en ben je benieuwd welke alternatieven er te krijgen zijn? Wij hebben alle "Wand" vibrators op een rijtje gezet zodat je ze eenvoudig kunt vergelijken. Kijk op onze blog voor de volledige vergelijking.

 
 

Klopt een prijs niet? Tip ons (kan anoniem ;)!