Spelen in Bed


Natural Contours Ideal

Materialen : ABS Plastic

Lengte : 21 cm

Diameter : -

 

Iedereen heeft wel eens last van gespannen en vermoeide spieren. Niets werkt dan meer dan een heerlijke ontspannende massage. Met de Idéal van Natural Contours kunt u dit voortaan heel gemakkelijk zelf doen. De unieke curve in het handvat van het massage-apparaat maakt het gemakkelijk om de juiste plekken van het lichaam te bereiken. De trillingen zorgen al snel voor een verbetering van de doorbloeding en voor een ontspannen en rustgevend gevoel. De spanning in de spieren zal al binnen enkele minuten minder worden.

Ergonomisch ontwerp De Idéal heeft een uniek ergonomisch ontwerp waardoor deze massager zeer gemakkelijk is in gebruik. In tegenstelling tot andere apparaten heeft de Idéal een unieke curve waardoor je hem goed kunt vasthouden en gemakkelijk in elke plek in het lichaam kan. Vooral de nek en de schouders kunnen hierdoor gemakkelijk zonder hulp van anderen worden gemasseerd. De ronde kop op de Idéal is flexibel en buigt mee met de vormen van het lichaam. Hierdoor is het gemakkelijk om druk uit te oefenen op pijnlijke punten in het lichaam.

Gebruiksaanwijzing Maak met de Idéal kleine ronde bewegingen op de gewenste delen van het lichaam, zoals gespannen punten in uw nek. U zult merken dat al na enkele minuten de spanning de spieren afneemt. Ook de doorbloeding zal verbeteren. U kunt de Idéal zo vaak gebruiken als u maar wil. Bovendien kunt u met de Idéal alle gewenste punten op het lichaam masseren.

Drie standen De Idéal heeft 3 standen. High, Low en Charge. Tijdens het masseren kunt u gemakkelijk switchen tussen high en low, afhankelijk van uw wensen of de punten op u lichaam die u masseert. Zet bij het opladen de schuifknop op ´charge´. Er zal dan een rood lampje gaan branden.

De Ideál in het kort

  • twee verschillende massage sterktes; High en Low
  • eenvoudig te bedienen door de handige schuifknop
  • draaibare kop die zich vormt naar het lichaam
  • gemakkelijk vast te houden door de unieke curve in het handvat
  • geschikt voor massage van alle gewenste punten op het lichaam/voor elke gewenste toepassing
  • zorgt voor goede doorbloeding waardoor klachten snel verminderen
  • gemakkelijk op te laden (geen dure batterijen nodig)
  • de trillingen zorgen voor een ontspannen en rustgevend gevoel
  • zeer prettig bij vermoeide en gespannen spieren en gewrichten
 
 

Klopt een prijs niet? Tip ons (kan anoniem ;)!