Spelen in Bed


Merk : We-Vibe

We-Vibe We-Vibe 4 Plus Grijs

Materialen : Silicone

Lengte : 8 cm

Diameter : 2 cm

 

We-Vibe 3, 4 of 4 Plus (App Only)?? Weet jij het even niet meer. Wij hebben ze in 't kort even naast elkaar gezet. Dat maakt het kiezen misschien net iets makkelijker We-Vibe Vergelijking

Wanneer je op zoek bent naar een speeltje die ontworpen is om zowel de man als vrouw, samen of solo, te pleasen, dan is de We-Vibe 4 plus jouw/jullie ideale speeltje. De designers van We-Vibe werken in hun ontwerp en productie-proces nauw samen met verschillende experts op het gebied van fysieke behoeften, mentale needs en veiligheid om zo tot een hoogwaardig product die voorziet in alle wensen en behoeften van de gebruiker. Tijdens de productie van de We-Vibe vibrators wordt alleen gebruik gemaakt van de nieuwste technieken om ten alle tijden de voortuitstrevendheid en vernieuwing van de producten te kunnen waarborgen. Tevens staat eco-vriendelijkheid hoog in het vaandel en zijn de We-Vibe vibrators van dusdanige hoogwaardige kwaliteit waardoor zij altijd lichaamsvriendelijk zijn.

De We-Vibe 4 Plus is net als de We-Vibe 4 de nieuwste telg van de We-Vibe familie, maar de We-Vibe 4 Plus heeft een uitbreiding die het leven van jou en je partner, wanneer jullie niet binnen elkaars handbereik zijn, zal veranderen. De vibrator maakt het dankzij de We-Connect app (gratis te downloaden) mogelijk om via een veilige (internet)verbinding een seksueel avontuurtje met elkaar te hebben terwijl parnter 1 in Amsterdam is en partner 2 bijvoorbeeld in New York.

De vibrator van de We-Vibe 4 Plus heeft dezelfde uiterlijke kenmerken als de We-Vibe 4. Zo heeft de vibrator dezelfde karakteristieke body-hugging vorm, welke voor een uitermate geschikte pasvorm zorgt voor elke vrouw dankzij zijn lengte van 74,7 millimeter en een hoogte van 41,6 millimeter, waardoor hij tot 2,9 centimeter ingebracht kan worden. Hierdoor is het mogelijk om zowel de clitoris als de G-spot tegelijk te stimuleren met de prettige vibraties. De vibrator heeft als extra optie ook de mogelijkheid om de vibratie-motoren onafhankelijk van elkaar te gebruiken. Zo kun je de focus niet alleen verleggen, maar ook extra intens genieten van één specifiek gebied.

Waarin de We-Vibe 4 plus heeft in tegenstelling tot de We-Vibe 4 maar liefst 10 (in plaats van 6) vibratie mogelijkheden. Daarvan zijn er 5 beschikbaar via de draadloze remote en nog eens 5 extra opties wanneer je gebruik maakt van de We-Connect app. Een extra leuke optie is de "My Vibe". Deze optie is tevens te gebruiken in de We-Connect app. Hiermee creëer jij jouw favoriete vibratiepatroon helemaal zelf!

De We-Vibe 4 plus is een echte must have voor stelletjes die graag op afstand elkaars hoofd op hol laten slaan. Het enige dat jij en je partner nodig hebben is een actieve bluetooth verbinding (om contact te maken met de vibrator) en een werkende internet verbinding, zodat je met elkaar (binnen de beveiligde app) kunt chatten en je partner jouw vibrator kan besturen. Je geeft hiermee de controle over jouw genot compleet uit handen aan je lover en dat maakt het extra spannend.  

SAMEN SPELEN - ZELFS WANNEER JE NIET SAMEN BENT

Haal er meer uit met de app.

Controle: Meer op afstand bedienbare functies en 5 bonusstanden. Volledig onafhankelijk motor bediening - sliders passen de intensiteit van het interne en externe genot aan. 5 bonus standen die gebruik maken van de 2 onafhankelijk gestuurde motoren.

Creeër: Maak aangepaste vibratie patronen. Kies vibe, duur en intensiteit en maak een afspeellijst. Geef een naam, sla op en speel je eigen vibe.

Verbind: Samen spelen - zelfs wanneer je niet samen bent. Aan de overkant van de kamer of op een ander continent. Stuur een verbindingsbericht via tekst of e-mail. Krijg een eigen, veilige verbindingskoppeling om te verbinden.

We-Connect app:

• GRATIS via de App Store of Google Play voor Android

• Een veilige eigen verbinding tussen smartphones; inschrijven niet nodig

• Werkt met Bluetooth 4.0-ready apparaten (check hier of jouw telefoon ready is!)

    - iPhone 4S/iOS 7 of langer    

    - Android OS 4.3 of nieuwer

Samenvatting kenmerken

 • App voegt smartphone bediening toe, meer standen, maatwerk en spelen op afstand
 • Compacte, lichaams-knuffelende vorm - stijf midden, om op zijn plaats te blijven
 • Draadloze afstandsbediening
 • Compact en discreet doosje voor opslag, opladen en reizen
 • 100% waterdicht (volledig ingepakt in medische siliconen, zonder openingen)
 • Lichaamsveilig - medische siliconen - vrij van ftalaten, latex en BPA
 • Eco-vriendelijk, koolstof-neutrale productie en USB oplaadbare batterij
 • Snel opladen - laadt volledig op in 4 uur
 • Tot 3 uur plezier op een enkele lading
 • Fluisterstille werking
 • Eenvoudig te reinigen met zeep en water
 • Gebruik alleen glijmiddel op waterbasis
 • 1 jaar garantie

Productspecificaties:

Kleuren: roze, paars en grijs

Materiaal: 100% medische siliconen buitenkant

Vibrator batterij: USB oplaadbare lithium-ion

Werktijd: tot 3 uur op laag, maximaal 90 minuten op hoog

Afmetingen: 74,7 x 41,6 x 31,4 mm

 
 

Klopt een prijs niet? Tip ons (kan anoniem ;)!